Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ТОНКА КИШКА


Запалення тонкої кишки:
- Взяти в однаковій кількості (за вагою) шишок вільхи сірої і квітів ромашки. 1 столову ложку засушеного подрібненого збору залити окропом - 200 мл. Настояти 40 хвилини у закритому кришкою  посуді. Процідити. Настій пити теплим по 100 мл після сніданку і на ніч перед сном. Курс лікування - місяць.
ПОГАНЕ СЕЧОВИДІЛЕННЯ
- 1 столову ложку насіння петрушки залити окропом - 400 мл. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити теплим по 100 мл чотири рази на день за 25-30 хвилин до їди. Вживати тільки під час загострення недуги.
З ПОВ'ЯЗКОЮ НА ГОЛОВІ
Ще одна порада від народних зцілителів, як позбутися головного болю:
- По столовій ложці квашеної капусти загорнути у клаптики тонкої лляної тканини, прикласти до скронь і закутати голову рушником. Кількість і тривалість процедур - довільна. Але особливо корисно приймати таку процедуру на ніч. 8 годин сну з капустою на скронях неодмінно допоможе!.. Таке стверджували мої добрі знайомі. І то не раз!..
ШИЙНИЙ РАДИКУЛІТ
Закутати шию шерстяним шарфом (або хусткою), але не пуховим, і так ходити 3-4 дні. На ніч не скидати.
НЕЙТРАЛІЗУЄ ЗАПАХ
Щоб не відчувати неприємного запаху з рота після споживання часнику:
- З'їжте жменьку свіжих листочків петрушки, або 1 десертну ложку дрібно натертого коренеплоду городньої культури.
ВІД ЖОВТУХИ
- Сік одного лимона змішати з 1 чайною ложкою соди. Пити вранці натще, за 20 хвилин до сніданку протягом трьох днів.

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.