Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ЗАТЯГУЄ ВИРАЗКУ

 

 

У разі виразки шлунка чи дванадцятипалої кишки:

- Взяти невеличкий річковий камінець, добре помити, покласти на сковорідку і розпекти його до білого кольору. Потім цей камінець покласти у посудину зі свіжим молоком - 200 мл. (Посудину краще брати глиняну). Камінець не витягувати. Молоко випити впродовж дня за 3-4 рази.

У ДИТИНИ - ЕНУРЕЗ

Ідеться тільки про хлопчиків, у яких під час нічного сну нетримання сечі:

- Заготуйте рослинний збір з деревію, споришу, звіробою і листя ожини. Засушіть, подрібніть і ретельно змішайте. 1 столову ложку збору засипати у термос і залити окропом - 200 мл. Настояти 4 години. Процідити. Давати дитині пити по 50 мл чотири рази на день. Курс лікування - 2 місяці.

ПОСИЛИТИ ГОЛОС

Що може посилити голос у хлопців-підлітків?

- Щоранку натще з'їдати один запечений зубчик часнику.

- Ввечері вживати по 1 столовій ложці свіжого соку чорної редьки й 1 чайній ложці меду.

ВРАНЦІ І ВВЕЧЕРІ

Хворим на цукровий діабет:

- Вранці 1 столову ложку подрібненої на порошок гречаної крупи засипати у склянку (200 мл) з кефіром. Добре розмішати. Випити натще, за 30 хвилин до сніданку. Повторити за 30 хвилин до вечері.

ЛІМФОВЕНОЗНА НЕДОСТАТНІСТЬ

- Змішати по 100 г м'яти, омели, по 75 г мати-й-мачухи, подорожника й листя оману. Три столові ложки засушеного подрібненого збору звечора засипати у термос і залити окропом - 600 мл.Збір має настоятися мінімум 10 годин. Вранці процідити. Пити по 200 мл тричі на день. Курс лікування - місяць. Повторити через два місяці.

- Прикладати у вигляді компресів на ніч до ніг свіже розім'яте листя мати-й-мачухи. Але таке лікування належить до сезонних.

ПУХИРЦІ НА ГУБАХ

Як тільки з'являються на губах пухирці, нагрівайте праскою до гарячого клаптик лляної тканини і прикладайте її до пухирців. Процедуру приймати 3-4 рази на день по 15 хвилин. Водночас намагайтеся не перебувати на холоді.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.