Останні новини

ГРИБКОВА ЕКЗЕМА

 

 

- 3 столові ложки насіння чорної редьки залити окропом — 600-700 мл. Кип'ятити на малому вогні 3-4 хвилини. Настояти 30 хвилин. Процідити. Промивати ділянки шкіри, уражені грибковою екземою. Процедуру приймати чотири рази на день. Можна і частіше.

СПРИНЦЮВАННЯ

Маткові кровотечі призупинить відвар зі шкірки плодів каштана:

- 2 десертних ложки подрібненої сировини залити окропом - 300 мл. Кип'ятити на малому вогні 10 хвилин. Настояти до літеплої температури. Процідити. Використовувати для спринцювання двічі на день.

Але таке лікування належить до сезонних, бо для приготування відвару беруть щойно заготовлену сировину.

ПОРУШЕННЯ МІСЯЧНИХ

- Половину чайної ложки подрібненого кореня півонії (заготовляють, сушать, коли квітка відцвіла) залити окропом - 400 мл. Настояти 2 години у закритому кришкою і закутаному рушником посуді. Процідити. Пити по 1 столовій ложці чотири рази на день за 15-20 хвилин до їди.

ПРИ ПОГАНОМУ ТРАВЛЕННІ

- 1 чайну ложку подрібненого кореневища аїру (заготовляють і сушать у вересні) залити окропом - 200 мл. Настояти 2 години у закритому кришкою і закутаному рушником посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 25-30 хвилин до вживання їжі.

СКЛАДНА НИРКОВА НЕДУГА

Полікістоз нирок:

- 1 столову ложку подрібнених квітів бузини (свіжих або засушених) залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 15-20 хвилин до їди. Через 21 день вживання зробіть перерву на 10 днів. Протягом року - 5-6 курсів лікування.

МОРСЬКІ МІДІЇ

Морепродукти корисні для лікування щитовидної залози. До таких належать і морські мідії, які містять багато йоду. Споживайте їх частіше - хоча б 300-400 г протягом тижня.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.