Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ДОПОКИ НАГОДА

 

Порада гіпертонікам:

- Щодня натще вживати по 10 крапель свіжого соку з цвіту і листя каштанів. Запивати теплою водою — 1 столова ложка. Якщо тиск надто підвищений, тоді таку порцію прийміть і ввечері перед сном. Скористайтеся нагодою, допоки сезон!

* * *

Від підвищеного тиску також допомагає черемха:

- 1 чайну ложку щойно заготовленого цвіту залити окропом - 150 мл. Настояти 20 хвилин. Процідити. Пити по 50 мл тричі на день. Не зловживати! Нагадуємо, що це - сезонне лікування.

З ЧИСТОГО ДЖЕРЕЛА

При недостатньому кровообігу мінеральні води (тим паче газовані) пити не рекомендується. Пийте чисту джерельну воду.

ОТО ХАРЧ!

Щоби не застоювалася жовч, на сніданок потрібно вживати сало - 15-20 г. Полікуйтеся так протягом місяця.

ЖИВИТЬ ЖИВОКІСТ

При захворюванні суглобів:

- 100 г подрібненого кореня живокосту залити горілкою - 0,5 л. Настояти три тижні у темному, але теплому місці. Процідити. Дітям від чотирьох років вживати по 2 краплі на 1 чайну ложку води чотири рази на день; дорослим - по 10 крапель на 1 столову ложку води. Курс лікування - 30-35 днів. Повторити через 10-12 днів. Максимальний курс лікування протягом року - 5-6 місяців. Не зловживати!

ЗМЕНШУЄ НАБРЯКИ

Свіже листя кремени використовують у вигляді компресів для зменшення набряків і загоювання ран. Прикладати на 35-40 хвилин 3-4 рази на день.

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.