Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

 

 

Людям, які мають пухлини, не можна лікуватися алое! Така рослина може спричинити їх ріст.

ПРИСКОРИТЬ ПРОЦЕС ЗГОРТАННЯ КРОВІ

- 1 столову ложку подрібнених кукурудзяних приймочок (брати засушені) залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Пити по 50 мл чотири рази на день за 15-20 хвилин до вживання їжі. Курс лікування - 20 днів. Повторити через 10-15 днів.

При такому лікуванні збільшується кількість тромбоцитів. Відтак - прискорюється процес згортання крові.

Застереження: категорично протипоказано тим, у кого густа кров!

ЗАПЕЧЕНИЙ БУРЯК

Страва для гіпертоніків:

- У духовці запекти червоний буряк (брати коренеплід, вагою 100 г). Очистити від шкірки, подрібнити, як на салат. Можна додати солі, перцю, олії - скільки кому смакує. Це - ваша денна порція. Споживайте такі порції 3-4 рази на тиждень.

КРАПЛІ З ХМЕЛЮ

Заспокоює збуджену нервову систему:

- 100 г подрібнених зелених шишок хмелю залити 96-процентним спиртом - 0,5 л. Посуд щільно закоркувати. Настояти 10 днів у темному, але теплому місці. Процідити. Пити під час загострення недуги по 20-25 крапель на 50 мл води 3-4 рази на день. Не зловживати!

ТАКА СТАТИСТИКА

Чоловіки рідше хворіють на остеопороз, ніж жінки. А все через те, що маса кісток у чоловіка більша. Особи чоловічої статі втрачати її починають після 45-50 років - близько 0,5 відсотка на рік.

У жінок з настанням менопаузи втрата кісткової маси вдвічі більша.

Утім, і чоловікам, і жінкам потрібно дбати про поповнення кісток кальцієм. Для цього - споживати молочні продукти (особливо сир), апельсиновий сік, бобові культури, капусту, інжир, салат латук, шпинат...

БОЇТЬСЯ БОРОДАВКА КАРТОПЛІ...

Для виведення бородавок слід відрізати позеленілу частину картоплі та її зрізом натирати хворе місце, або прикладати до бородавки. Процедуру приймати по 3-4 хвилини 7-8 разів на день. Але курс такого лікування повинен становити не більше 1 місяця.

ДОДАВАЙТЕ ЖИРУ

Морква містить каротин, який необхідний для наших очей (зору). Але коли споживаєте її у сирому вигляді, то додавайте трішечки жиру (олії, сметани), бо інакше каротин не зможе швидко перетворитися на вітамін А.

Коли відварюєте моркву, то кладіть коренеплід тільки у киплячу воду.

ДЛЯ ВСІХ

Олія з гарбузового насіння за якістю не поступається кращим сортам харчової олії, зокрема соняшникової. Її кількість можна не обмежувати в раціоні людей середнього та похилого віку.

ВЕРШКОВО-ЛИМОННА МАСКА

Позбутися прищів на обличчі:

- До 100 мл вершків додати свіжий сік одного лимона. Добре розмішати. Наносити на обличчя на 25-30 хвилин. Змивати теплою водою. Процедуру приймати тричі на тиждень, краще ввечері перед сном.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.