Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

НАЛЕЖНО ОЧИЩАЄ КРОВ

 

 

Насіння кропиви дводомної здатне належно очищати кров:

- 1 десертну ложку засушеного (!) насіння залити окропом — 300 мл. Настояти 20 хвилин. Процідити. Протягом дня випити за 5-6 разів. Курс лікування — 21 день. Повторити через 5-6 днів.

ЗМІЦНЮЄ КОРІННЯ ВОЛОССЯ

- 50 г (за вагою) подрібненої засушеної кропиви дводомної залити окропом — 1 л. Настояти 2 години у закритому кришкою посуді. Процідити. Потім настій нагріти до оптимальної температури і втирати у шкіру голови. Процедуру приймати двічі на тиждень протягом місяця. Повторити через 2-3 місяці.

ЗАДИХАЮСЯ...

Старші люди часто потерпають від того, що їм важко дихати, А все через хворе серце. Буває, що змушені зупинятися на перепочинок через кожний десяток метрів. У такому разі корисно пити свіжий лимонний сік. Денна норма - 75-100 мл. Розподіліть її на 3-4 порції.

НЕДОСПІЛА БРУСНИЦЯ

Заготуйте букетики (пучечки) брусниця з недоспілими ягодами. Корінці висмикувати не варто. Засушіть. Таким збором лікують хворі нирки:

- 2-3 рослини (можна і не подрібнювати) залити окропом - 0,5 л. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Протягом дня випити за 5-6 разів. Після 20 днів вживання зробити перерву на 10-12 днів.

ПОРАДА ЧОЛОВІКАМ

Запалення статевої залози:

- 2 столові ложки подрібненої засушеної трави шавлії залити окропом - 200 мл. Настояти протягом 1 години у закритому кришкою посуді. Процідити через марлю, складену вчетверо. Приймати мікроклізми на ніч - по 50 мл теплої рідини. Курс лікування - 45-50 днів. Не більше!

ПОНИЖЕНА КИСЛОТНІСТЬ

Плоди аличі відрізняються від інших сливових підвищеним вмістом лимонної кислоти. Їх (свіжими, замороженими, засушеними) корисно споживати тим, у кого понижена кислотність шлункового соку.

ВАРЕНА КВАСОЛЯ

За вмістом білка квасоля близька до м'яса, отож, калорійна. Відтак - її часто споживають у часи посту, коли, за християнською традицією, слід відмовлятися від м'ясних страв. Крім того, варена квасоля, як дієтичний продукт, корисна при захворюваннях печінки та жовчного міхура. Корисна вона і старшим людям для профілактики атеросклерозу.

«РОЗБУРХАЛИСЯ» НЕРВИ

При збудженій нервовій системі:

- 1 столову ложку подрібненого засушеного насіння огірка посівного залити окропом - 200 мл. Настояти 1 годину у закритому кришкою посуді. Процідити. Протягом дня випити за три рази. Вживати тільки під час загострення недуги.

ЗГЛАДЖУЄ ЗМОРШКИ

Живить суху шкіру і згладжує зморшки:

- 50 мл сметани (брати високої жирності) і 50 7 цукрової пудри добре розмішати.. Нанести на обличчя на 20 хвилин. Потім змити теплою водою. Процедуру приймати 1-2 рази на тиждень, краще ввечері перед сном.

ЗЕЛЕНА КАРТОПЛЯ

Для виведення бородавок слід відрізати позеленілу частину картоплини та її зрізом накладати на хворе місце.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.