Останні новини
16 квітня 2024
15 квітня 2024

ЛОЖКА ОЛІЇ

 

 

Один з народних засобів — як позбутися закрепів:

- Протягом дня випити 3-4 столові ложки олії.

КАВА З КОРЕНЯ КУЛЬБАБИ

- 1 чайну ложку подрібненого на порошок кореня кульбаби залити гарячим молоком (200 мл), яке щойно закипіло. Відразу випити малими ковтками.

Такий напій тонізує кишківник, усуває хронічні закрепи.

ЛИМОННИЙ ПОРОШОК

Засушену шкірку лимона поріжте на дрібні-дрібні скибки і перемеліть у кавомолці. Отриманий порошок пересипати у скляну посудину, закрити кришкою і зберігати у сухому місці.

Його вживають по четвертині чайної ложки (відразу запивати теплою водою - 50-75 мл) 3-4 рази на день, коли стрімко понизилася кислотність шлункового соку.

ТРАДИЦІЙНА СТРАВА

Готуючи український червоний борщ, додайте до нього кілька порізаних кубиками яблук (за вагою стільки, скільки й червоного буряка; яблука не обов'язково очищати від шкірки). Такий борщ вважається вітамінним, сприяє травленню.

ОБМЕЖЕННЯ

Під час захворювання на грип чи ангіну обмежуйтеся у споживанні солі (солоних страв). Це може призвести до ниркових недуг.

Однак не забувайте полоскати горло соляним розчином.

ЛІКУЄМОСЬ СОКОМ АЛОЕ

Запалення кишківника:

- Пити двічі на день (за 20 хвилин до сніданку і вечері) по 1 чайній ложці соку алое.

ЗВЕРНІТЬСЯ ДО ПІДМАРЕННИКА

У дитини з'явилися підшкірні крововиливи, синці... Тоді:

- 1 столову ложку подрібненої трави підмаренника звичайного залити окропом - 200 мл. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин. Настояти 1 годину. Процідити. Протягом дня випити за 5-6 разів. Курс лікування - три тижні.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.