Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ВИТЯГУЄМО СКАЛКУ

 

 

У випадку, коли глибоко загнали металеву скалку, прикладіть до травмованого місця магніт. Він підтягне її, і тоді скалку можна витягнути за допомогою голки. Але перед тим голку потрібно добре стерилізувати!

ПРОТИРАТИ ШКІРУ ДИТИНИ

У дитини виявили запалення шкіри. Для лікування скористайтеся давнім і всім доступним народним засобом:

- 2 столові ложки подрібненої ромашки (продають в аптеках) засипати в емальований посуд і залити окропом - 0,5 л, або 4 столові ложки на 1 л. Кип'ятити на водяній бані 5-7 хвилин. Настояти 30 хвилин у закритому кришкою посуді. Процідити. Теплим настоєм обережно протирати запалені місця. Використовувати марлю чи вату. Процедуру приймати 5-6 разів на день. Курс лікування - до повного одужання.

НА СТІЛ - САВОЙСЬКУ КАПУСТУ

За вмістом білка савойська капуста переважає білокачанну, яку найчастіше споживаємо, у два рази. Вона багата мінеральними солями, зокрема фосфором, калієм, магнієм...

Якщо вживати її у сирому вигляді (по 150 г на день, але 3-4 рази на тиждень), то ви нормалізуєте стан нервової системи, запобігатимете анемії...

НЕ ЗЛОВЖИВАЙТЕ!

Дехто надмірно (!) полюбляє споживати прянощі, копчені продукти, гостру їжу... Але пам'ятайте, Що все це подразнює слизову оболонку ниркових каналів, шкодить шлунку, а при виразці шлунка чи дванадцятипалої кишки - поготів... Такі обмеження насамперед стосуються старших людей.

ФРИГІДНІСТЬ: ЯК ПОЗБУТИСЯ?..

Народний рецепт для жінок, як позбутися фригідності:

- Використайте насіння шавлії і цвіт липи у співвідношенні 2:1 (за вагою). 1 чайну ложку подрібненої засушеної суміші залити окропом - 400 мл. Настояти до літеплої температури. Процідити. Впродовж дня випити за 4-5 разів. Курс лікування - 14-17 днів. Повторити, якщо необхідно, через місяць.

НУДОТА

«Коктейль» зі свіжого соку гарбуза (150 мл) і соку лимона (50 мл) порятує вагітних жінок від нудоти. Протягом дня випити за 3-4 рази.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.