Останні новини

УРОЛОГІЧНІ ІНФЕКЦІЇ

 

 

Сік журавлини — незамінний помічник при лікуванні урологічних інфекцій. У випадку захворювання:

- Щодня пити по 50-100 мл соку журавлини.

БРУНЬКОТЕРАПІЯ

При гіпертрофії простати:

- 2 столові ложки подрібнених бруньок тополі чорної залити теплою водою - 0,5 л. Довести до кипіння і кип'ятити 10 хвилин. Настояти 1 годину. Процідити. Протягом дня випити за 4-5 разів.

ВСЕСИЛЬНА КАЛИНА

Проти виразки шлунка:

- Розтерти у ступці 2 столові ложки щойно заготовлених або заморожених ягід калини. Отриману масу залити окропом - 200 мл. Не проціджувати. Настояти до літеплої температури. Пити по 1 столовій ложці тричі на день. Через кожних 10 днів вживання робити перерву на 2-3 дні.

ПОРОШОК МОРСЬКОЇ КАПУСТИ

Збільшення щитовидної залози:

- Морську капусту висушити і розтерти на порошок. Вживати по 1 чайній ложці тричі на день, запиваючи теплою водою - 100-150 мл. Курс лікування - місяць. Повторити через місяць.

НЕ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ

Насіння гарбуза швидко виведе глисти у дитини. Але:

- Його не можна надмірно споживати хлопчикам! Адже це «загальмує» у них розвиток статевої системи.

Трохи історії та фольклору. Чому дівчина підносила гарбуза парубку, який сватався до неї, а вона не хотіла поєднати з ним долю?.. Та тому, що гарбуз втихомирить його пристрасті.

ЗА СОРОК...

Чоловікам, яким за сорок, корисно додавати до страв пастернак. Це зміцнить їхню статеву потенцію.

У ЧИСТІЙ ВОДІ

Медики виявили у дитини шкірні захворювання і порадили купати дитятко у трав'яних ваннах. Зрештою, це давній народний метод лікування з використанням ромашки, любистку... Однак деякі матері після купелі перуть у цій же воді одяг, білизну дитини...

Цього не робіть! Так інфекції не позбутися. Прати потрібно у чистій воді, і то після того, коли ретельно вимили ванночку.

ВВЕЧЕРІ ПЕРЕД СНОМ

Лікуємо гайморит:

- Дрібно натріть чорну редьку. Отриману масу покладіть у два клаптики марлі, загорніть і прикладайте з обох боків до носа на 10-15 хвилин. Щоб не було опіків, перед тим змастіть шкіру олією.

МАЛИНА З ЛИПОЮ

Народні ліки від застуди:

- Взяти порівну засушені подрібнені ягоди малини і засушений подрібнений цвіт липи. 1 столову ложку суміші залити окропом - 200 мл. Настояти 30 хвилин. Процідити. Дорослим випити протягом дня 3-4 таких порції; дітям - 2. Курс лікування - до повного одужання.

 

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.