Останні новини
28 березня 2024
25 березня 2024

ДОБРОГО РАНКУ!

 

 

Замість традиційної ранкової кави, яка інколи може зашкодити, краще:

- Після сніданку з'їсти четвертину-третину плиточки чорного шоколаду з гарячим чаєм. Це також вас підбадьорить, додасть сили, наснаги, оговтаєтеся від сну.

ПІДВИЩИТИ ГЕМОГЛОБІН

- Свіжий сік двох морквин (брати середні за розміром коренеплоди) змішати з соком двох лимонів (також середніх за розміром). Такий «коктейль» випити протягом дня за 5-6 разів. Курс лікування - два тижні. Повторити через два тижні. Під час цієї перерви доцільно пити гранатовий сік - хоча б 200 мл на день. Загальний курс лікування - 4-5 місяців.

ДОДАЙТЕ ЦУКРУ ДО ЦИБУЛІ

Народний засіб лікування застуди:

- Очищену від лушпиння цибулю дрібно натерти на тертці. Отриману масу перекласти у банку. Додати цукру -1:1. Розмішати. Посуд накрити марлею у поставити у тепле місце на 4-5 годин. Утвориться сік. Дорослим пити по 1 столовій ложці, дітям пити по 1 чайній ложці чотири рази на день через 15-20 хвилин після вживання їжі.

ДЛЯ ЧОЛОВІЧОЇ СИЛИ

- З двох плодів каштана кінського зняти зелені шкірки («їжачки»), подрібнити і залити окропом - 200 мл. Кип'ятити на слабенькому вогні 15 хвилин. Настояти 30 хвилин. Процідити. Цю порцію випити протягом дня за два рази (краще - вранці та ввечері). На жаль, таке лікування належить до сезонних.

ГНІЙНИЙ ОТИТ

Соком хрону лікують гнійний отит. Для цього хрін дрібно натерти і «кашку» відтиснути через марлю:

- Закапувати у вухо 1-2 краплі отриманої рідини двічі на день - вранці та ввечері. Курс лікування - 14 днів.

ЖОВТЯНИЦЯ

- 1 чайну ложку подрібненої трави полину (однаково використовують щойно заготовлену або засушену) залити теплою водою - 0,5 л. Довести до кипіння, але не кип'ятити. Настояти 20 хвилин. Процідити. Дорослим пити по 1 столовій ложці чотири рази на день за 15-20 хвилин до вживання їжі; дітям (віком від 4 років) - по 1 чайній ложці.

 

 

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.