Останні новини
25 березня 2024
24 березня 2024

ДІТИ ЧИТАЮТЬ І ПИШУТЬ...


З 23 березня по 1 квітня в онлайн-форматі проходив Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Одне з його гасел: «Нація, яка читає, Непереможна!» А наші діти таки читають, та ще й самі пробують творити - пишуть вірші, прозу,  журналістські замітки, малюють. Уже мають перші публікації.
Долучилася до акції й Червоноградська міська бібліотека для дітей. Родзинкою заходу став  своєрідний відеомарафон - читання власних творів. Його учасники - не тільки діти, а й дорослі автори, які натхненно пишуть для дітей і про дітей: Маркіян Лехман, Єва Шульська, Оксана Карнага-Легутська, Дарія Коберник, Роман Стахур (він читав авторські вірші Ігоря Даха, волонтера, поета, прозаїка, видавця з Червонограда), Наталія Кічун-Лемех... Серед них є слухачі та активні члени Червоноградського відділення Міжнародної (Малої) Академії літератури та журналістики. Виступи транслювалися через мережі Інтернет. Тема творів головним чином стосувалася Миру в Україні та всьому світі, віри в перемогу ЗСУ над російським окупантом, щасливого дитинства...
Спасибі бібліотечним працівникам за цікаву ідею та її реалізацію!
(Прес-служба Червоноградського відділення МАЛіЖ)

Всі права захищені. Використання матеріалів сайту і автоматизоване копіювання інформації сайту будь-якими програмами без посилання товариства заборонено ©2020 Probi.